onsdag 8 juni 2011

HP ProBook 5330m recension

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/08/hp-probook-5330m-review/:
Vi har alltid att skrocka när laptop beslutsfattare talar om att göra affärssystem ser mer tilltalande för de anställda toting 'em. När allt det är inte som vi kommer att gå bort jobbet eftersom vi inte tycker det ser ut som svarta lådan vi har tilldelats. Eller är vi? Dock tillverkarna laptop går ut i deras sätt att göra sina företagssystem look (och utföra) mer i linje med sina kusiner sexigare konsumenten. Ta Lenovo ThinkPad X1 , till exempel, en nedbantad version av företagets signatur design - uppdaterad med knapplösa pekplatta, Dolby ljud och en mycket baktalade glänsande skärm. Toshiba, under tiden, nyligen förnyade sitt sortiment av bärbara företagsdatorer att se ut som den lätta Portege R705 - också en crossover hit.

Vilket leder oss till HP ProBook 5330m. Denna 13,3-tummare har en metall-klädda kroppen och Beats Audio - ett första på en HP Business maskin, men en stapelvara över dess konsument stabil. Och ändå är det företag frieri IT killar också, med en matt skärm, valfri kontantkort för mobilt bredband, Intel vPro-teknik, och TPM kretsar. Med ett utropspris på $ 799, det betyg stora poäng för värde, men kan den hänga? Låt oss ta reda på.

Fortsätt läsa HP ProBook 5330m recension

HP ProBook 5330m recension publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 8 juni, 2011 14:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar