onsdag 8 juni 2011

Financial Times web app debuterar för IOS, mer tablets att komma (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/08/financial-times-web-app-debuts-for-ios-more-tablets-to-come-vi/:
Det är inte ofta vi får möjlighet att nämna Financial Times och Playboy Magazine i samma mening, men de två publikationerna har åtminstone en sak gemensamt : App Store motvilja. Idag lanserade FT en ny, helt webbaserad app, som avser att kringgå iTunes (och Apples 30 procent inkomster cut) helt och hållet. Det papper som säger att deras enda plattformsoberoende app gör det möjligt att utfärda uppdateringar, mer frekvent, medan nå en publik som sträcker sig långt utanför IOS rike. Även om prenumerationstjänst är endast tillgänglig för iPhone och IPAD användare just nu, tillgodoses versioner för Galaxy tab, Xoom och playbook användare kommer snart. Kanske ännu viktigare är dock vad detta drag kan betyda för andra förlag - av vilka många har inte tagit alltför blida ögon på Apples prenumeration inkomster och datadelning . metoder FT Chefredaktör Rob Grimshaw säger att hans papper har "inga planer på att dra av alla Apps Store, "men om systemet visar sig livskraftig, kan det öppna dörren för andra att följa sina egna, liknande HTML5-baserade företag, i hopp om att de behåller det fulla intäkter och tillgång till abonnentuppgifter. Vi får vänta och se om iTunes flykt någonsin inträffar, men under tiden kan IOS användare slå källan länk för att njuta av nya app, tillgänglig gratis till och med juli 14. Andra, däremot, kan bege sig förbi paus för att se en demo video, berättad i lämpligt ljuva, British toner.

Fortsätt läsa Financial Times app debuterar webben för IOS, mer tablets att komma (video)

Financial Times web app debuterar för IOS, mer tablets att komma (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 8 juni 2011 02:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Reuters | källa The Financial Times | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar