onsdag 8 juni 2011

OnLive Player app för iPad och Android tablets möter allmänheten på E3

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/07/onlive-player-app-for-ipad-and-android-tablets-meets-the-public/:
Vi fick redan en chans att prova OnLive på HTC Flyer början men nu har företaget gjort sina planer tjänsteman på E3, tillkännager en spelare app kommer att ge Internet-strömmade spel till IPAD och Android tablets i höst. Precis som vi såg, apps tillåter tablets att användas som skärmen och beröring / Motion Controller, touch / Motion Controller för spel på en HDTV, eller skärmen för spel som spelas med den nya universella trådlösa gamepad. Det roliga är inte begränsad till bara tablets kommer dock app fungerar på samma sätt på mindre Android och IOS mobila enheter. Vi chef över till South Hall och få lite praktisk erfarenhet med apps för oss inom kort, tills dess kan ni kolla in en trailer E3 och alla detaljer i pressmeddelandet och efter avbrottet.

Fortsätt läsa OnLive Player app för iPad och Android tablets möter allmänheten på E3

OnLive Player app för iPad och Android tablets möter allmänheten på E3 ursprungligen visades på Engadget sön, 7 jun 2011 18:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar