onsdag 8 juni 2011

Samsung ger Van Gogh målningar "till Korea via Smart TV, gör oss nå för absint

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/08/samsung-brings-van-gogh-paintings-to-korea-via-smart-tv-makes/:
Detta är ganska konstigt. Människor i Sydkorea tittar på mästerverk av västerländska konsten på en TV-skärm - och inte från komfort av deras bärbara datorer . Det är en del av något som kallas Rêve et réalité (dröm och verklighet), en Samsung-sponsrade utställning som ger några av världens mest kända verk till Seouls Hangaram Museum via fyra, 46-tums LED. Mässan, som visas fram till september, har några av de största hits från Claude Monet, Jean F. Millet och, framför allt, Van Gogh, vars Starry Night har aldrig varit på visning i Korea (och, så långt vi är berörda , har fortfarande inte). TV-docenter ge bakgrundsinformation om artister, vars målningar är alla överförs via en jätte smart TV videovägg som suddar ut alla sken av konsistens och nyans - ungefär som att flaska absint vi ska pund.

Samsung ger Van Gogh målningar "till Korea via Smart TV, gör oss nå för absint ursprungligen visades på Engadget , ons, 8 juni, 2011 09:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Akihabara News | källa Samsung | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar