onsdag 8 juni 2011

Minecraft Pocket Edition på Xperia Spela hands-on (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/07/minecraft-pocket-edition-on-xperia-play-hands-on-video/:

Sony Ericssons Xperia Play är helt klart handlar om spel, så vi inte var förvånad över att se en hel del E3 film tillägnad Playstation Phone. Minecraft var bland de 20 udda spel som visas i montern , och den version vi hade en chans att spela med händer att titta anmärkningsvärt liknande den demo vi såg dyka upp ett par veckor sedan . Spelet kommer att vara exklusiva för spela när det träffar nätbutiker i Q3, men det finns inga ord om prissättning bara låta - om än här är att hoppas det kommer vara gratis. I demon spelade vi väljer du ett block på pekskärmen - eller så kan du bara bläddra igenom dem med cirkel och fyrkant knappar. Du kommer inte att hitta Creepers, hantverk, eller nattläge i denna version, men vi är fortfarande några månader kvar till lanseringen, så det finns en chans att vi får se sådana detaljer när det är helt väck. Du måste vänta lite längre innan man spelar på egen enhet, men kolla in våra händer-på video efter rasten för en smak av Mojang s fickformat Minecraft.
Tim Stevens bidragit till denna rapport.

Fortsätt läsa Minecraft Pocket Edition på Xperia Spela hands-on (video)

Minecraft Pocket Edition på Xperia Spela hands-on (video) som ursprungligen visades på Engadget sön, 7 juni 2011 20:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar