söndag 12 juni 2011

Apple påminner om ett par Verizon IPAD 2s, med hänvisning till anslutningsproblem

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/11/apple-recalls-a-few-verizon-ipad-2s-citing-connectivity-issues/:
Flera 9to5Mac läsare märkte en ganska egendomlig företeelse denna sista vecka - deras färska beställt Verizon IPAD 2 enheter levereras hela vägen från Kina bara bra, bara för att bumerang tillbaka till avsändaren rätt innan leveranstid. Nu har Reuters den officiella ordet: Apples minns en "extremt litet antal "av Verizon IPAD 2s som blixtrade med en dubblett MEID kod. Skulle de ha levererats, skulle användarna förmodligen ha funnit sig oförmögna att ansluta till 3G, eller startas innan länge, som Verizon uppgift kan bara ha en enhet med denna unika identifierare på nätet på en gång. Vi är inte säker på om att applådera, men det är bra att se tillverkare tar ansvar för sina hårdvara innan det träffar hyllorna.


[Tack till alla som skickat detta i]

Apple påminner om ett par Verizon IPAD 2s, med hänvisning till anslutningsproblem publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 11 Jun 2011 18:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa 9to5 Mac , Reuters | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar