söndag 12 juni 2011

Spotify tecken UMG, står bara Warner i vägen för USA: s invasion?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/12/spotify-signs-umg-only-warner-stands-in-the-way-of-us-invasion/:
För sex månader sedan, Spotify vd Daniel Ek kunde inte berätta när hans abonnemang strömmande musiktjänst kan lansera i USA, och det kommer inte att förändras i dag, men tydligen finns inte mycket kvar att hålla 10 $ obegränsad månatliga musik bort. All Things D rapporter om att Spotify har tecknat Universal Music Group till en amerikansk distributionsavtal, den tredje av de fyra största etiketter att komma överens, och anonyma källor säger de sista kvarvarande holdout, Warner Music, kan också snart grotta. Märk väl, en av Spotifys mest spännande nya funktionerna fick just visat upp av iTunes i molnet , men när det kommer till extra konkurrensen och konsumenternas valmöjligheter, kommer vi inte se given häst i munnen.

Spotify tecken UMG, Warner står bara i vägen för USA: s invasion? ursprungligen visades på Engadget on Sun, 12 Jun 2011 09:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa All Things D | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar