söndag 12 juni 2011

TiVo Premiere Q, Förhandsgranska lådor sätta quad-tuner eller icke-DVR alternativ i lineupen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/12/tivo-premiere-q-preview-boxes-bring-quad-tuner-or-non-dvr-optio/:
I en tidig förhandsvisning av TiVo: s planer för kabeln Visa vecka i Chicago, har Tilgin AB postat information om två nya set top-boxar som kommer att erbjudas av kabeloperatörer RCN och Suddenlink. Som framgår av de senaste undersökningarna och forum inlägg , Premiere Q är en quad-tuner DVR med multiroom streaming av upp till tre HD-flöden via MoCA eller Ethernet, medan Preview är TiVo första boxen utan en hårddisk och fungerar som en klient till viktigaste rutan. En annan uppenbarelse är nyheten att en uppdaterad version av TiVo: s IPAD app kommer att omfatta att kunna bläddra kabel VOD , så att användarna kan välja den på tablet och sedan "bläddra" det till sina rutan där det börjar spela. Om den information som håller upp den nya hårdvaran verkar konkurrenskraftigt och modernt nog, men vi undrar om TiVo kommer att fortsätta att tjäna slutanvändare som föredrar att köpa utrustning istället för att hyra och väntar på saker som den nya DirecTiVo eller programuppdateringar som höjer prestandan på premiären och avsluta sin HD menysystem.

[Tack, @ BrennokBob ]

TiVo Premiere Q, Förhandsgranska lådor sätta quad-tuner eller icke-DVR alternativ i lineupen publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 12 Jun 2011 16:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Tilgin AB | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar