söndag 12 juni 2011

icloud Communications stämmer Apple av uppenbara skäl

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/12/icloud-communications-sues-apple-for-obvious-reasons/:
Du vet förmodligen borren vid det här laget - Cupertino introducerar en ny produkt med ett namn som synes tillhör någon annan , och på gott och ont att någon bestämmer sig för att ta Apple till domstol. Idag är det icloud Communications laddning ur vänstra hörnet för att strumpan Apples icloud torg i plånboken. Arizona-baserade icloud Communications verkar vara en VoIP utrustning och tjänster, men i domstol handlingar som den anser sig vara en cloud computing företag också, och hävdar att det har varit att använda termen icloud (och ovanstående logotyp) att sälja dessa tjänster sedan 2005. Det är att be domstolen att förstöra alla icloud marknadsföringsmaterial, betala skadestånd och även ogiltig icloud varumärke som Apple köpt från Xcerion - den enda registrerade icloud varumärke hittills - men vad kommer troligtvis att faktiskt hända här är en fin liten uppgörelse av domstol. Vi kommer att meddela dig om det finns någon anledning att bryta ut popcornen.

[Tack, Tamaine M.]

icloud Communications stämmer Apple för uppenbara skäl publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 12 Jun 2011 01:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PC World | källa Nästa webben | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar