söndag 12 juni 2011

DIY IPAD Photo Booth fångar de stunder du kan vara för full för att minnas

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/12/diy-ipad-photo-booth-captures-the-moments-you-might-be-too-drunk/:
DIY IPAD Photo Booth fångar de stunder du kan vara för full för att minnas
Trött på samma gamla PC-aktiverade fotoautomat poppar upp vid varje bröllop, Bar Mitzvah, och sekreterarens firandet du delta? Tja, du är inte ensam - en tysk fotograf som heter Rocco har knackade hans uppenbara frustration över den konventionella Photo Booth riggen för att skapa sin alldeles egna IPAD-anslutna setup. Rocco's arrangemang har en Nikon DSLR , trådlös blixt utlösare, och en IPAD , med hjälp av ShutterSnitch app, instoppat i en liten svart låda och ansluten till en fotpedal som gör att de alla att slå på strömbrytaren när de finner lämpligt. När fångas, finns bilderna överförs till IPAD skärmen så att ämnen för att leta och e sin favorit look-hur-knasiga-I-am skott. Om du vill uppgradera din monter setup foto för din nästa Rapture BBQ eller World IPV6 Day firande, följ källan länk för instruktioner.

[Tack, Chris]

DIY IPAD Photo Booth fångar de stunder du kan vara för full för att minnas ursprungligen visades på Engadget on Sun, 12 Jun 2011 15:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ifun | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar