söndag 12 juni 2011

Post-it medelstora Datorn med dubbla HD-avkodning (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/12/post-it-sized-computer-does-dual-hd-decoding-video/:
Habey SOM-6670 Vi har sett några små datorer , men den (djupt andetag) Habey SOM-6670 E6XX Tunnel Creek QSeven dator modul (Puh ...) har lyckats imponera även denna besättning utsliten tech bloggare. Den lilla, Post-it medelstora styrelse har en inbyggd E600 serie Atom-processor som innehåller den GMA600 integrerad GPU - samma HD-video avkodning kärnan i arbetet i Boxee Box och Logitech Revue. Den här lilla killen kan hantera inte bara en, utan två 1080p filmer på en gång. Tro inte på oss? kolla in videon efter paus - då be om ursäkt till Habey att betvivla dem. På nedsidan, att faktiskt sätta vissa hamnar på denna sak och anslut den till en skärm, hårddisk, tangentbord och mus behöver du en bärarkortet som lägger en hel del bulk. Inte bekymra dig om det för mycket är dock det SOM6670 inte exakt riktade till konsumenterna. PR efter rasten.

[Tack, Bin]

Fortsätt läsa Post-it medelstora Datorn med dubbla HD-avkodning (video)

Post-it medelstora Datorn med dubbla HD-avkodning (video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 12 Jun 2011 11:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar