onsdag 13 juli 2011

Adobe och Sony skapar tävling att sätta Air program på Android tablets

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/13/adobe-and-sony-create-contest-to-put-air-apps-on-android-tablets/:
Sony S2 och Air
Normalt täcker vi inte, men tävlingen Air App Challenge från Sony och Adobe inte förtjänar särskild uppmärksamhet. Varför? Tja, för en, Air har inte precis tagit fart riktigt gillar Flash beslutsfattare hade hoppats - särskilt i den mobila rymden. Och två, att nya S2 tablet kommer att behöva lite program som är utformade för att dra nytta av dess dubbla skärmar. Den $ 200.000 i prispengar kommer att delas ut till utvecklare som piska upp den bästa skapelser speciellt för den kommande Sony Honeycomb enheter, med hjälp av Adobes Flash-plus-browser miljö. Utmaningar har visat sig framgångsrika i det förflutna för att sporra intresset för plattformar från Android till New York Citys stora databaser med information. Om tävlingen är framgångsrika kan det tur att lilla vikbara Sony från en ny konstruktion till en unik och tilltalande produkt. Om du verkligen behöver veta mer, är full PR efter pausen.

Fortsätt att läsa Adobe och Sony skapar tävling att sätta Air program på Android tablets

Adobe och Sony skapar tävling att sätta Air program på Android tablets ursprungligen visades på Engadget on Wed, 13 Jul 2011 13:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar