onsdag 13 juli 2011

Bärbar Laboratorierock tv förpackningar tusentals lysdioder, huvuden för Burning Man (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/13/wearable-lab-coat-tv-packs-thousands-of-leds-heads-for-burning/:

Visst har vi sett iPad hattar och förstärkt tatueringar verkligheten , men en 60-tums bildskärm som lämpar sig för timmar av slitage under den heta Nevadaöknen sol? Jo det är bara dumheter. Tro det eller ej, byggt en en Dave Forbes just detta: en 12V batteridriven, 160 x 120 pixlar skärmen kan visa standarden NTSC analog video från en in-ficka iPod. Resultatet är inget annat än otroligt, men när du bygger en bärbar skyddsrock-baserade tv med tusentals lysdioder och ett par av kretskort, funktioner som andningsförmåga och vatten-fuktspridande tenderar att bli förbisedda. Forbes tillbringat sex månader att skapa denna ultimata gadget som kan göra riktigt färgstarka plask när han visar den av nästa månad på Burning Man . Men med en flera månaders tid engagemang och 20.000 dollar prislapp, kan vi inte låta bli att undra vad denna "Brainiac" kunde ha kommit på var han att omdirigera dessa resurser mot en super-slick tech projekt för massorna, istället.

Fortsätt läsa Wearable labbrock tv förpackningar tusentals lysdioder, huvuden för Burning Man (video)

Bärbar Laboratorierock tv förpackningar tusentals lysdioder, huvuden för Burning Man (video) publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 13 Jul 2011 15:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechCrunch | källa Cathode Corner | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar