onsdag 13 juli 2011

Philly papper för att erbjuda abonnenter rabatterade Android tablets som gör fruktansvärda fågelbur foder (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/13/philly-papers-to-offer-subscribers-discounted-android-tablets-th/:
Eftersom Internet har gått om tidningar som informationskälla, har övertygande läsare att punga ut degen för online-nyheter visat en motvind . Nu är två artiklar försöker ett nytt synsätt: locka kunder med rabatterade Android tablets och förinstallerade program innehåll. Philadelphia Media Network, som äger Philadelphia Inquirer och Philadelphia Daily News, planerar ett pilotprogram för mitten av augusti som kommer att erbjuda cirka 2000 tablets, om det lyckas kan det expandera till fler läsare. Den kombinerade priset på hårdvara och en ett till två års daglig prenumeration bör vara ungefär hälften av detaljhandeln. Hittills har vi några detaljer om vad du får för dina pengar, men räkna med en WiFi tablet från en större tillverkare, med 3G och / eller 4G möjligt i framtiden. Om du är från staden broderlig kärlek och vill ha mer information om detta tidiga planen, se videon efter pausen.

Fortsätt läsa Philly papper för att erbjuda abonnenter rabatterade Android tablets som gör fruktansvärda fågelbur foder (video)

Philly papper för att erbjuda abonnenter rabatterade Android tablets som gör fruktansvärda fågelbur foder (video) publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 13 Jul 2011 00:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Liliputing | källa AdWeek | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar