onsdag 13 juli 2011

Cowon D3 firmware uppdatering ger Android 2,3, nu behandlar dina fingrar och dina öron

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/13/cowon-d3-firmware-update-brings-android-2-3-now-treats-your-fin/:
Hallå där, High Roller. Om du splurged på Cowon är vackert, djupt dyra D3 Plenue , har du funderat förmodligen när du skulle få en uppgradering från Android 2.1. Ja, det är dagen idag, som företagets släppt en uppdaterad, Gingerbread-baserade firmware. Den nya koden lägger till en del diverse nya funktioner - en insomningstimer för musiken app, lite mer musik sökalternativ, och VoIP - och borde förbättra systemets stabilitet. Det lovar också bättre kontakt respons, som vi hoppas lindrar den tröghet som gjorde den lilla PMP så svårt att använda. Om liknande frustration med din D3 gjort det en elegant Papperspress, glida över till källan länken för att se om uppdateringen lugnar din smärta.

[Tack, Stefan]

Cowon D3 firmware uppdatering ger Android 2,3, nu behandlar fingrarna och öronen ursprungligen visades på Engadget on Wed, 13 Jul 2011 11:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Anythingbutipod | källa Cowon | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar