onsdag 13 juli 2011

Sony 3D-upplevelse ger gratis on-demand filmtrailers, sportklipp till BRAVIA-tv

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/13/sony-3d-experience-brings-free-on-demand-movie-trailers-sports/:

HDTV-tillverkare har använt ett antal olika taktiker för att locka kunder till 3D-segmentet, buntning gratis glasögon , diskontering Blu-ray-spelare , och nästan eliminerar fula ramar , men med innehåll som val fortfarande otroligt begränsad, det har varit större anledning för konsumenterna att punga ut extra kontant för en 3D-set. Sonys nya 3D-upplevelse syftar till att utvidga de erbjudanden om innehåll, streaming on demand-sport höjdpunkter och välj filmtrailers till BRAVIA LCD-tv, och så småningom Blu-ray-spelare och hemmabiosystem. The Experience startar med bara 30 klipp i USA, Kanada, Frankrike, Tyskland och Storbritannien idag, men kommer så småningom att växa till att omfatta fler filmer, musik, sport, och titlar dokumentär. Det finns inga ord om huruvida vi kan förvänta långfilmer (eller något annat vi kan faktiskt vara intresserade av att se) i framtiden, men med ett engagemang från Samsung att lansera betalinnehåll senare i år, vi föreställer Sony kommer inte att Följ alltför långt efter.

Sony 3D-upplevelse ger gratis on-demand filmtrailers, sportklipp till BRAVIA-tv ursprungligen visades på Engadget on Wed, 13 Jul 2011 11:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pocket Lint | källa Sony Europe | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar