fredag 29 juli 2011

Alibaba meddelar "cloud-drivna" Aliyun OS, K-Touch-W700 telefon

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/29/alibaba-announces-cloud-powered-aliyun-os-k-touch-w700-phone/:
Redo för en annan mobila operativsystem ? Alibaba är verkligen, som just presenterat sin Aliyun OS. Den nya aktören kommer tydligen vara "fullt kompatibelt" med program från Android genom en egenutvecklad Waterloo stil emuleringslager . Vi vet inte exakt hur det kommer att fungera, men kommer September kommer vi att ta reda på när det nya operativsystemet fartyg på en omdöpta Tian Hua K-Touch, W700, för ¥ 2680 (eller ca $ 416). Vi är också intresserade av företagets tätt sammansvetsad molntjänster, med användare som får 100 GB att lagra sina "kontaktinformation, loggar samtal, textmeddelanden, anteckningar och bilder" - tillgänglig från både PC och Aliyun-toting telefoner. Med framtida planer för tablets och "andra enheter" i verken, i kombination med ständiga antyda från Baidu , de av er Hellbent på hård OS konkurrens kanske vill överväga att flytta till Kina.

Fortsätt läsa Alibaba meddelar "cloud-drivna" Aliyun OS, K-Touch-W700 telefon

Alibaba meddelar "cloud-drivna" Aliyun OS, K-Touch-W700 telefon publicerades ursprungligen på Engadget on Fri, 29 Jul 2011 05:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar