fredag 29 juli 2011

Brittisk domare gillar inte snittet av newzbin 2: s fock, order BT att blockera det

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/29/british-judge-doesnt-like-the-cut-of-newzbin-2s-jib-orders-bt/:
Shiver-me-timmer, ser det ut som filmstudior "senaste rättsliga bredsida bara fick en fullträff mot den stora stygga piratskepp. En brittisk domare har beordrat telekom jätte BT att blockera sina abonnenter från att besöka newzbin 2, en webbplats som aggregat Usenet nedladdning, på den enkla grunden att BT känner till några av sina kunder använder webbplatsen för att brott mot upphovsrätten och har därför en skyldighet att stoppa dem. Detta räknas som ett aldrig tidigare skådat seger för Motion Picture Association, som förde fallet, och det potentiellt armar dem med ett nytt vapen för att tvinga internetleverantörer att blockera andra platser i framtiden. Kan det vara newzbin 3 vi spionera på horisonten?

Brittisk domare gillar inte snittet av newzbin 2: s fock, order BT att blockera det publicerades ursprungligen på Engadget on Fri, 29 Jul 2011 08:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BBC News | källa Högsta domstolen dom [PDF] | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar