fredag 29 juli 2011

Gmail v2.3.5 för Android lägger märke-ringsignaler och synkronisera prioriterad post enda alternativen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/28/gmail-v2-3-5-for-android-adds-label-specific-ringtones-and-sync/:
Om du älskar Gmail och behöver komma åt det på går du förmodligen redan vet att Googles Android-plattform är det bästa sättet att komma åt den, och med v2.3.5 att bara trycka det börjar bli ännu bättre. Den översta två nya funktioner här gången är möjligheten att synkronisera endast prioritera meddelanden (spara batteritid och hålla oviktiga meddelanden i schack) och möjlighet till individuellt uppsatta anmälningar och ringsignaler för någon av etiketterna i din inkorg. Android Market Webbplatsen är fortfarande visar version 2.3.4.1, men vi framgångsrikt uppgraderat via marknaden på våra enheter . En annan nyhet är funktioner som minns "Visa bilder" för specifika avsändare, ett växla för klibbiga budskap åtgärder inom alla inriktningar såväl som förbättrad prestanda och talkback stöd för skärmläsare.

Gmail v2.3.5 för Android lägger märke-ringsignaler och synkronisera prioriterad post enda alternativen ursprungligen visades på Engadget on Wed, 28 Jul 2011 20:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Market | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar