fredag 29 juli 2011

Google lanserar Hotel Finder hittar ett sätt att återvinna Google Maps recensioner

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/29/google-launches-hotel-finder-finds-a-way-to-recycle-google-maps/:
Vid det här laget bör det ingen hemlighet att Google vill komma upp i din online resa-planering verksamhet (om det inte var på något sätt redan där). För det första var tillkännagivandet att El Goog skulle köpa ITA, företaget tjänar in ganska mycket alla dina online-biljett alternativ - en affär som fortfarande inte har stängt . Sedan kom sökningar tidtabellen och nu, kläderna är avrundning ut allt genom att kasta hotell i mixen. Företaget lanserade precis Hotel Finder, en tjänst som låter dig - vänta på det - hitta ett ställe att lägga ditt trötta huvud i dessa stora femtio stater. Vid första anblicken är det lite mer än en specifik användning fall för Google Maps - skriv bara i en stad eller US zip code för att få en karta med de vanliga sprider av prickar. Även om Google inte kommer att vara mellanhand boka ditt hotell bokning kan du använda verktyget för att finjustera din sökning, rita cirklar på kartan för att skura flera stadsdelar. Som man kan förvänta sig, kan du också skära sökandet efter pris och betyg, och läsa recensioner som folk ursprungligen ut på Google Maps. En sak vi tycka om användargränssnittet är att du inte behöver öppna en ny flik för att läsa hela spiller på ett hotell - du kan bara klicka på listan för att se det växa just där, tillsammans med vackra fotokollage. Hit källan länk till rota runt, även om dess hake med enkelhet gör dig av, säg inte Google inte varnade dig - verktyget är så ny att Google inte kalla det en "beta" så mycket som ett ... experiment.

Google lanserar Hotel Finder hittar ett sätt att återvinna Google Maps recensioner ursprungligen visades på Engadget on Fri, 29 Jul 2011 13:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TheNextWeb | källa Google | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar