fredag 29 juli 2011

Powermat följer myTouch 4G Skjut på detaljhandels-lanseringen, eller så tillverkaren säger

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/28/powermat-accompanies-mytouch-4g-slide-at-retail-launch-or-so-th/:
Om du redan har tappat bort laddkabeln för din myTouch 4G Slide , då är det dags att hustle tillbaka till din lokala T-Mobile återförsäljare, där den nya QWERTY telefonen är ansluten till sitt i butiken lansering av PowerCube är induktiv laddning täcka. Visst fick ditt bankkonto bara $ 200 värde av skada, men om du har en 90 $ buffert på ditt kreditkort, vad är en extra $ 30 för skalet och $ 60 för Powermat , särskilt om det innebär att hålla telefonen vid liv? Tråkigt nog gjorde båda butikerna vi kallade inte har locket, så du kanske vill ge Magenta ett surr i förväg, även T-Mo: s hemsida är redo att ta dina pengar. Oavsett hur du får det, måste du ändå hålla basstationen från att bli begravd under pizzakartonger och tvätt, men vi vet att du klarar av uppgiften. Följ efter paus för en bit av PR.

Fortsätt läsa Powermat medföljer myTouch 4G Skjut på detaljhandels-lanseringen, eller så tillverkaren säger

Powermat följer myTouch 4G Skjut på detaljhandels-lanseringen, eller så tillverkaren säger ursprungligen visades på Engadget on Wed, 28 Jul 2011 22:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar