fredag 29 juli 2011

Mindscape drar servern kontakten på Nabaztag, händer källkod för utvecklare

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/28/mindscape-pulls-the-server-plug-on-nabaztag-hands-source-code-t/:
Mindscape är omgivande hare stamceller är officiellt leds iväg till den matrisen Briar Patch på himlen. Det visade sig att en strid med servern värd har lämnat företaget i en klibbig ekonomiska situation, effektivt stänga stöd för WiFi-kaniner. I en nyligen YouTube tillkännagivande riktar vd Thierry Bensoussan samhällets oro, ger upp källkod som ger en homebrew framtid för Little Linux-Bunny Foo Foo förfäder. Hobbyister hopp om att haffa att Nabaztag.com domän för sig själva kommer istället att behöva acceptera en URL Redirect, eftersom sajten är fast under programmet förlagets lås och bom. Men inte sörjer dina nyheter att läsa, väder-prognoser kompis ännu, kan du alltid lägga den med det diskonterade kärlek Lil 'Bro Karotz .

Mindscape drar servern kontakten på Nabaztag, händer källkod för utvecklare publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 28 Jul 2011 21:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink GizmoFusion | källa Karotz blogg (översatt) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar