tisdag 19 juli 2011

Arduino-baserade GVS1 video provtagare är som en DIY MPC för pixelated klipp

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/18/arduino-based-gvs1-video-sampler-is-like-a-diy-mpc-for-pixelated/:
GVS1
Söt barmhärtig tech gudar vi älskar Arduino . Allvarligt talat verkar det finns nästan inget denna lilla MCU inte kan göra. Den senaste pilen i sitt koger med awesomeness är denna lilla sampler , som kallas GVS1, som kan fånga, loop, pausa och vända pixelated klipp av 1 - eller 1,5-bitars video i fantastiska 128 × 96 tydlighet. (Och innan du frågar, vi är inte riktigt säker på vad en halv bit heller.) Skaparen, känd som Gijs on Vimeo, planerar att uppgradera GVS1 till 2-bitars fånga någon gång och jobbar för att få några satser ut genom dörren i antingen september eller oktober. Om du är otålig och har har de nödvändiga lödning färdigheter, kan du hitta schema och Arduino kod vid källan. Men innan du går, se till att kolla in par demo video efter rasten.

Fortsätt läsa Arduino-baserade GVS1 video provtagare är som en DIY MPC för pixelated klipp

Arduino-baserade GVS1 video provtagare är som en DIY MPC för pixelated klipp som ursprungligen visades på Engadget på Mon, 18 Jul 2011 21:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hack a Day | källa gieskes.nl | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar