tisdag 19 juli 2011

Star Wars Blu-ray-extras avslöjade tidigt genom iOS App lansera på Comic-Con

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/18/star-wars-blu-ray-extras-revealed-early-by-ios-app-launching-at/:
Vi är fortfarande några månader bort från Star Wars-filmerna ut på Blu-ray , men hängivna fans kan få en förhandsgranskning av den inställda denna vecka i Early Access app för iOS. Ställ in på debut i tid för Comic-Con den 20 juli, lovar fria app några av de 40 + timmar av bonus material planeras för skivor, inklusive, begreppet konst modeller och intervjuer med skådespelare och besättning. Vi har redan sett iPad-programmen drar åt extramaterial att gå tillsammans med filmer som Tron: Legacy , men detta är den första vi sett lanseringen inför Blu-ray-släpp. Kolla in ett par skärmdumpar och detaljerad beskrivning efter pausen, sedan komma tillbaka imorgon för vårt praktiska titta på Star Wars app.

Fortsätt läsa Star Wars Blu-ray-extras avslöjade tidigt genom iOS App lansera på Comic-Con

Star Wars Blu-ray-extras avslöjade tidigt genom iOS App lansera på Comic-Con ursprungligen visades på Engadget på Mon, 18 Jul 2011 22:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar