tisdag 19 juli 2011

Turtle Beach avslöjar begränsad upplaga Modern Warfare 3 headset, skulle Simon Riley har godkänt

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/19/turtle-beach-unveils-limited-edition-modern-warfare-3-headsets/:
Hör upp, soldat. Engadget HQ blev bestört när löjtnanten Simon "Ghost" Riley - tillsammans med hans skalle Balaclava och Mondo kommunikation headset - såg en tvekan orättvis död i Modern Warfare 2 . Med detta sagt, om han kunde spela den kommande delen vi skulle satsa det skulle vara med en av de fyra begränsad upplaga erbjudanden från Turtle Beach och Activision. Den headset alla sporten samma mörkerseende-esque design, men erbjuder varierande specialiteter. På den fronten är $ 300 Ear Force Delta, baserat på XP500 programmerbara virtuella 7,1 headset, lägger den en egen rese-fallet och MW3 specifika förinställningar ljud. Nästa upp är $ 150 Ear Force Bravo, en variant av PX3 , som ger samma presets som den tidigare i trådlös stereo. Efter nära i formation är på 130 Ear Force Charlie, en tar på PC orienterade Z6A, det levererar diskret 5,1 med en totalsumma av åtta förare. Avrundning ut de reserver som är $ 100 Ear Force Foxtrot, en PX21 universell stereoheadset det är också precis fått ett nytt lager striden färg.

Alla redskap kommer att finnas tillgänglig i oktober tillsammans med "extramaterial" som ger dig tid att avsätta extra medel för spelets 8 november release. Du hittar foto-baserade Intel nedan och fler detaljer i PR förbi paus. Till mods, soldat.

Fortsätt läsa Turtle Beach avslöjar begränsad upplaga Modern Warfare 3 headset, skulle Simon Riley har godkänt

Turtle Beach avslöjar begränsad upplaga Modern Warfare 3 headset, skulle Simon Riley har godkänt ursprungligen visades på Engadget on Mon, 19 Jul 2011 09:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Turtle Beach | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar