tisdag 19 juli 2011

ITC patentet dom mot Apple kommer att stå, nickar Kodak gillande

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/19/itc-patent-ruling-against-apple-will-stand-kodak-nods-approving/:
Juli ser ut att vara en ganska bra månad för Kodak. Bara några veckor efter beviljandet av kamera-maker en andra vind i den pågående patent kamp mot Apple och RIM har ITC utfärdat ännu ett beslut till dess fördel, att fastställa att en maj dom mot Cupertino kommer att stå. Det handlar om en Apple klagomål lämnats in i april 2010, laddning Kodak med intrång i två patent på bildbehandling och energihantering. Den 12 maj sköt ITC Domare Robert Rogers ner Apples attack, fann att patenten inte har åsidosatts och att en av dem var ogiltiga. I plenum hade planerat att se över Rogers beslut senare i år, men det kommer inte hända, nu när ITC har beslutat att avsluta utredningen (se pdf nedan). Kodak var förståeligt nog nöjd med resultatet, men fokus kommer nu till 30 augusti då en administrativ lag domare förväntas väga in på bolagets patent offensiv mot både RIM och Apple.

ITC patentet dom mot Apple kommer att stå, nickar Kodak gillande ursprungligen visades på Engadget on Mon, 19 Jul 2011 05:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar