tisdag 19 juli 2011

Nokia 'Sea Ray' WP7 telefonen visade på ett fabriksgolv? (Video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/19/nokia-sea-ray-wp7-handset-revealed-on-a-factory-floor-video/:
Stephen Elop själv spillt bönorna om Nokias första WP7 handenhet, kodnamnet Sea Ray, när han berättade för en stor publik och en del surrande videokameror att han ville att telefonen hålls "super hemliga." Nu har vi en helt ny pöl av baljväxter som ligger på vad som låter som en kinesisk fabriksgolvet, artighet av den autentiska utseende video efter rasten. Klippet visar N9-liknande anordning bort från vad som verkar vara en smygande fall, följt av en snabb uppstart i Windows Phone OS. Vi är också behandlats för en snabb titt på kameran i talan vid ett hastigt "hej då". Det finns inte mycket annat att se här, men kunde som rödaktig temat vara en fingervisning om att just detta exempel är avsedd för Vodafone? Det får tiden utvisa.

[Tack till alla som mailade detta]

Fortsätt läsa Nokias Sea Ray "WP7 telefonen visade på ett fabriksgolv? (Video)

Nokia 'Sea Ray' WP7 telefonen visade på ett fabriksgolv? (Video) ursprungligen visades på Engadget on Mon, 19 Jul 2011 03:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WPCentral | källa WPXAP | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar