tisdag 19 juli 2011

CE-Oh nej det gjorde han inte! Googles Eric Schmidt säger att konkurrenterna är "svarar med stämningar" i stället för innovation

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/19/ce-oh-no-he-didnt-googles-eric-schmidt-says-competitors-are/:
Styrelseordförande Eric Schmidt har främst varit på Googles mobila revolutionen konferens i Tokyo för att prata om företagets ambitiösa mål för Asien, men det visar sig att han också var riktigt redo att diskutera den myriad av patenträttegångar virvlar runt den mobila industrin i dessa dagar - eller "juridisk kul", som Schmidt uttryckte det. Även om inte direkt hänvisning till något företag med namn, säger Schmidt att på grund av Googles framgångar med Android, "konkurrenterna svarar med rättegångar eftersom de inte kan svara genom innovationer", även om han tillade att han "inte så orolig för detta." Schmidt gjorde specifikt kommentera HTC: s nuvarande situation , dock, och sade att "vi kommer att se till att de inte förlorar" som svar på en fråga om huruvida Google skulle hjälpa foten HTC: s juridiska räkningar om man förlorat sin talan vid ITC .

CE-Oh nej det gjorde han inte! Googles Eric Schmidt säger att konkurrenterna är "svarar med stämningar" i stället för innovation ursprungligen visades på Engadget on Mon, 19 Jul 2011 12:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa ZDNet Asia | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar