tisdag 19 juli 2011

Verizons Galaxy tab 10,1 kan packa Micro SIM, att tvinga Charge ägare bryta ut saxen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/18/verizons-galaxy-tab-10-1-may-pack-micro-sims-force-charge-owne/:
Galaxy tab 10,1 Micro SIM
Det fanns en del mummel om att T-Mobiles OG Galaxy tab skulle komma packa ett Micro SIM , men det ryktet aldrig hände. Nu finns en liknande berättelse är spunnen om Verizons LTE-sport Galaxy tab 10,1. Fick sin gröna fingerlösa vapen på en påstådd bild av Big Red utbildning dokument som avslöjar Honeycomb skiffer inte kommer att använda standardstorlek 4G SIM finns i Thunderbolt Android Central , Droid Charge, Revolutionen - istället kommer det att komma fyllda med en liten 3FF kort. Företaget har redan gjort det mycket klart att det inte blir någon LTE-roaming med sin utrustning, kanske nu är att försöka avskräcka användare från att byta en enda SIM mellan en telefon och tablet att spara pengar. Eller kanske Samsung valde formatet på grund av utrymmesskäl. Antar att vi bara får vänta och se - som förhoppningsvis inte kommer att vara mycket längre .

Verizons Galaxy tab 10,1 kan packa Micro SIM tvingar Charge ägarna att bryta ut saxen ursprungligen visades på Engadget på Mon, 18 Jul 2011 23:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Central | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar