tisdag 19 juli 2011

Sex Fisker karmas rulla av bandet, kommer snart till en stad nära dig

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/19/six-fisker-karmas-roll-off-the-production-line-coming-soon-to-a/:
Det har varit månader sedan first Fisker Karma kom ut ur fabriken, och i tid sedan, upplevde den eleganta salongen produktion tidslinje en försening eller två på vägen. Men här är vi, och de kommande sex produktionen Fiskers har äntligen byggts. Tyvärr kommer de med öppna plånböcker måste vänta för att få en av de gäckande elbilar, som sextett av karman är på väg till en rikstäckande Barnstorming turné - så att massorna kanske kan smeka bilens kurviga linjer och tar en för en provtur. Detaljer är knappa angående testkörningar, men OC Metro rapporterar att 44 lyckliga städer och 3000 människor kommer att få kryssning i utförandet EV under de kommande tre månaderna. Nu är några bra karma.

Sex Fisker karmas rulla av bandet, kommer snart till en stad nära dig ursprungligen visades på Engadget on Mon, 19 Jul 2011 03:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa OC Metro | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar