söndag 3 juli 2011

Deklarationen om försäkring självständighet

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yPkSUCpmCSU/:

Dave Chase är grundare och VD för Avado , en TechCrunch Störa NYC finalist. Tidigare var han managementkonsult på Accenture sjukvårdspraxis och var grundaren av Microsofts Health verksamhet. Detta är första delen av en tvådelad post. Du kan följa honom på Twitter @ chasedave .

Omfattningen av gör-det-själv (DIY) sjukvårdsreform rörelse är dramatiskt större än jag insåg när man skriver om hur denna rörelse kan påverka Talent Wars äger rum i den tekniska samhället. Så mycket så att jag är övertygad om att vi är på väg mot den tredje, och den i särklass största, stor våg av hälso-IT. Den första vågen var införandet av stordator / minidator baserade avdelningar lösningar. Den andra vågen präglades av klient-server-system och en högre grad av integration i hela hälso-företaget, men fortfarande begränsad mellan hälso-och sjukvårdsorganisationer.

Ingen av de två första vågorna dramatiskt förändrat landskapet för sjukvården. Däremot kommer den tredje vågen förändrar i grunden konkurrensläge. Healthcares hyperinflation har antänts DIY Hälsa reformatorerna att förklara vad som utgör en förklaring av försäkring självständighet . Medan reformatorerna erkänner försäkringen spelar en viktig roll för att hantera hög risk händelser (hus brand, bilolycka, cancer), den fee-for-service-modellen ligger till grund för försäkringen i dag till dag sjukvården har skapat vad som leder till en 40% "försäkring byråkrat skatt "att de vill ha frihet från.

Protesterade Healthcare beskattning med byråkratisering

Sammanfattningen av förklaringen of Insurance självständighet är följande:

Healthcares perversa incitament och ett medföljande kvävande byråkrati drivs av belasta dag till dag sjukvården med försäkringar har orsakat hyperinflation som är förkrossande familj, arbetsgivare och budgetar regering och håller tillbaka sysselsättningen. Detta måste stoppas. Medborgare och vårdgivare gör just det dock kontraproduktiv försäkring regler är försämrade möjligheter att expandera på hälsa planer visat sig minska kostnaderna med 40% eller mer.

Vi, alltså, förklarar att:

  • USA är, och av Right borde vara fri och oberoende av försäkrings-och självförsörjande när det gäller tillgång dag till dag sjukvård;
  • att de är befriade från all trohet till försäkring byråkrati;
  • och att alla försäkringar anslutningar omfattar inköp av dag för dag vård, är och borde vara helt upplöst;
  • som fria och oberoende stater som de har full effekt att utforska utbudet av mer effektiva sätt att nå dag till dag vård, och att göra alla andra lagar och det som oberoende stater kan av rätt gör.

Ny Vård & betalningsmodeller sporra Nya Health IT Kategorier

Det som är spännande för den tekniska samhälle är det kommer att förvandla en döende sektor av teknik (Health IT) genom att katalysera helt nya kategorier av mjukvara som krävs av den nya vård-och betalningsmodeller som DIY Hälsa reformatorerna aggressivt bedriver. På den tiden skrev jag själv bit sjukvårdsreform, jag var medveten om några av de nya innovativa modeller och organisationer. Jag har sedan lärt sig av mycket mer och som är förstärkt med traditionella krafterna inom försäkringar och Pharma etablera nya divisioner att fortsätta i grunden förändrade landskapet (t.ex. försäkringsbolag inrätta flera branscher som inte är försäkring erbjudanden fokus på wellness, 97 nya initiativ inom läkemedelsindustrin i 201

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar