söndag 3 juli 2011

Skype 2.0 snabbkorrigering kan videochatta på Sprints Nexus S 4G

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/03/skype-2-0-hotfix-enables-video-chat-on-sprints-nexus-s-4g/:
Ser ut som en del av Skype besättningen skulle haft en sömnlös natt för att behaga ägarna av Nexus S 4G . Om du kommer ihåg, såg 30 juli en större uppdatering till sin Android app gör det möjligt för videochatt på fyra enheter, även om Nexus S var en del av klubben, var dess dörr låst för Sprints 4G variant. Det är snabbt förändrats, men som lagets som lös en snabbkorrigering för att bevilja tillträde - detta trots att inledningsvis ange att vi skulle få vänta på ett "framtida version." Du kan hålla app från Android Market om du ännu inte har, och vara säker på att låta oss veta hur det går i kommentarer. Åh, och för dem angelägna Thunderbolt ägare? Vi skulle rekommendera att inte hålla andan tills efter den 4 juli semester.

Skype 2.0 snabbkorrigering kan videochatta på Sprints Nexus S 4G ursprungligen visades på Engadget på Sun, 3 juli 2011 00:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android Central | källa Skype (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar