fredag 15 juli 2011

"Som en tandborste": Larry Page Live-Google + är hans egna inkomster Ring

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/lBD1hcBcYbE/:

Idag, under resultatet samtal om Googles stora Q2 2011 resultat , vd Larry Page sparkade saker. Även om detta var tekniskt hans första hela kvartal som vd, fick han några skottsäkra under det senaste resultatet kräver bara säga ett par meningar. Denna gång gick han mycket längre, inte ens sticka runt för frågestund. Han gjorde också något riktigt coolt: när han var på samtalet, skrev han alla sina inledande kommentarer till Google + . Ja, han bor-Google + "d hans egna samtal. Snacka om att äta din egen hundmat. Awesome.

Vi har redan skrivit om några av de viktigaste gemensamma nummer Sida: Finans , Android aktiveringar och siffror , och Google + nummer . Men det fanns några andra intressanta godbitar i sitt inlägg. Nämligen, han njuter helt klart den tidiga framgången Google + ser. Han tror också hans omorganisation av företaget redan har gett resultat (även om vi inte kan se alla fördelar av det ännu). Och han vill göra det mycket klart att hans ledarskap av Google kommer att bli skattemässigt ansvarig.

När man talar om några av de "spekulativa" projekt att Google arbetar på (som förarlösa bilar ), Sida noterar, "Vi är mycket noggranna förvaltare av aktieägarnas pengar - vi inte satsar på gården på det här." Han går med att säga att de inte heller göra saker de inte tror kan vara stora möjligheter. "Alla vi på Google vill skapa tjänster som människor i hela världen använder två gånger per dag - precis som en tandborste"

Här var de viktigaste hämtställen från Sida kommentarer i hans egna ord:

  • Som du har sett från vårt pressmeddelande hade vi en stor kvarts med inkomster upp med 32 procent jämfört med föregående år och ett nytt rekord för Kvartalsvisa intäkter på över $ 9000000000!
  • Vi har kraftigt ökat vår hastighet och verkställandet detta kvartal-ett viktigt mål för mig sedan ta över som VD. Det är därför jag skapat en ny produkt fokuserade ledningsstruktur-med en tydlig ledare som ansvarar för respektive produktområde. Den nya ledningen arbetar tillsammans sagolikt ... och har redan uppnått en hel del på bara tre månader.
  • Vårt mål med Google + är att dela på webben som att dela i verkliga livet, samt att förbättra den övergripande Google upplevelse.
  • Tillväxten på Google + har varit stort och jag är glada över att släppa några nya mätetal för dig idag: Över 10 miljoner människor har gått Google +.
  • Det finns också en ton av aktivitet, ser vi över 1 miljard poster delas och fick på en enda dag!
  • Vår 1-knappen är redan över hela webben - det är som serveras 2300 miljoner gånger om dagen.
  • Google + är också ett bra exempel på en annan inriktning minor vackra produkter som är enkla och intuitiva att använda och var faktiskt var en av de första produkterna som innehåller vår nya visuella redesign. Vi lanserade också att vackra, enhetliga och enklare design på vår hemsida, Gmail och kalender med många fler produkter snart skulle komma.
  • Vi har också gjort betydande internt arbete att förenkla och effektivisera våra produktlinjer. Även om mycket av det arbetet har ännu inte blivit synlig utåt, är jag mycket nöjd med våra framsteg här.
  • I själva verket ser jag fler möjligheter för Google idag än någonsin tidigare. Eftersom tro det eller ej vi är fortfarande i ett mycket tidigt skede av vad vi vill göra.
  • Självklart när vi började göra sökning, trodde folk att vi var galna, de sa att det inte fanns några pengar att tjäna på jakt utöver lite av b

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar