fredag 15 juli 2011

Microsoft Store att utöka detaljhandeln närvaron av 2014, gör shopping till en dator redundant

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/15/microsoft-store-to-expand-retail-presence-by-2014-makes-shoppin/:

Microsoft vill verkligen att hänga med den coola kids på köpcentret. Eller åtminstone parken dess detaljhandeln bakdelen bredvid lik av Apples eleganta butiker - att det sammanlagda antalet 86 butiker 2014. Vi vet att de flesta av er är sprätta era huvuden tänker, "Microsoft Store? Menar du inte Best Buy?" Ja, men vi gör det inte. MS-märkta kläder började dyka upp under 2009 och med 11 platser redan utspridda vår karta, hoppas COO Kevin Turner att plantera lite mer Windows-flaggor i Kalifornien, Florida och de flesta av nordost. Kommentarer angående Ballmer-ledda företaget detaljhandel expansionen kom under 2011 Worldwide Partner Conference och centrerad mest på nyttan av kundrespons. Det är säker trevligt att se den tidigare marknaden monopolisten catering till oss plebes, men vi är mer intresserade av D-listan stjärnor och tafatt dans avsedda att följa med öppningsceremonin.

Microsoft Store att utöka detaljhandeln närvaron av 2014, gör shopping till en dator redundant ursprungligen visades på Engadget fre, 15 Jul 2011 15:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Venture Beat | källa CNET | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar