fredag 15 juli 2011

Microsoft rycker upp ett par Sony relaterade domäner, körs Internet amok med rykten

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/15/microsoft-snatches-up-a-pair-of-sony-related-domains-internet-r/:
Sony Microsoft.com
Företag rycka upp domännamn för att skydda sitt varumärke är inget nytt, inte heller är det särskilt intressant (om inte det företaget råkar vara Bank of America, och den aktuella domänen är BrianMoynihanSucks.com). Men, har nyligen ett par av de senaste registreringarna av Microsoft väckte vår nyfikenhet. Folket på Redmond plockade upp både Microsoft-Sony.com och Sony-Mirosoft.com, som har sporrat spekulationer om att allt från en Sony-Ericsson WP7 lur till en PlayBox 720 är på väg. Flytten är värt att notera om bara för att företaget inte äger motsvarande domäner, som LG-Microsoft.com eller HTC-Microsoft.com. Naturligtvis kan det vara något så vardagligt som en gemensam marknadsföringskampanj för Sony bärbara datorer eller ingenting alls - vi får helt enkelt vänta och se.

[Tack, Joonas]

Microsoft rycker upp ett par Sony relaterade domäner, körs Internet amok med rykten ursprungligen visades på Engadget fre, 15 Jul 2011 11:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WinRumors | källa WHOIS , (2) , NeoGAF | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar