fredag 15 juli 2011

Engadget Grundmålade: Använda riktmärken

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/15/engadget-primed-using-benchmarks/:
Primas går på djupet på technobabble du hör på Engadget varje dag - vi gräva djupt i varje ämne historia och hur det gynnar våra liv. Funderar du på att föreslå en bit av teknik för oss att bryta ner? Slå oss en signal på primas * kl * Engadget * dawt * com.


Stirra på din smartphone, inser du att det finns något saknas. Den gör allt du vill ha den - mycket bra, kan vi tillägga - men vad hål kvar att fylla? Vi hjälper dig med denna: du vill skryta. Det måste finnas ett sätt att möta dina vänner med självförtroende, eller hur? Allt du behöver är en liten knuff i rätt riktning, och i denna upplaga av Grundmålade Engadget, ger vi dig att välbehövlig knuff genom att förklara riktmärken.

Ni kanske har sett oss tala om riktmärken i våra recensioner. Vi brukar använda dem för att mäta den relativa prestandan av olika enheter, men att diskutera en Linpack poäng betyder inte mycket utan att gå djupare in i vad det egentligen innebär. Vilka aspekter av prestanda gör dessa riktmärken mäta och vilka tekniker använder de sig? Hur mycket kan vi lita på dem när de fattar inköpsbeslut? Läs vidare efter pausen för hela scoop.

Fortsätt läsa Engadget Grundmålade: Använda riktmärken

Engadget Grundmålade: Använda riktmärken ursprungligen visades på Engadget fre, 15 Jul 2011 12:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar