fredag 15 juli 2011

NC State University forskare skapa mjuka minne maskin, tillsätt bara vatten

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/14/nc-state-university-researchers-create-soft-memory-machine-just/:
Vi är inte stora fans av ordet fuktig, och inte heller de objekt det brukar beskriver. Men om du kallar det grötig, slå några lagringsmöjligheter i det och utveckla den i en North Carolina State University lab - ja, då är vi alla leenden. Vilket är precis vad forskare på skolan har åstadkommit med sina "liknande den mänskliga hjärnan"-minne (mmmm. .. hjärna). Känd som memristors dessa biokompatibla electronics är idealiska för hårda, våta miljöer som andra wussier Tech inte vågar trampa. Mogen med vinglig "egenskaper Jell-O," den squishy vattenbaserad gel hus gallium och iridium legeringar som varierar mellan på / av elektriskt ledande och resistivt stater - det är 0 och 1, respektive. Kapacitet för de geléliknande uppfinningen är ännu inte optimerat för stora verkliga världen använder, men du kan satsa här thing'll att göra sin väg in Krang är EXO-suit Anyday nu. Bill Cosby godkända PR efter pausen.

Fortsätt läsa NC State University forskare skapa mjuka minne maskin, tillsätt bara vatten

NC State University forskare skapa mjuka minne maskin, tillsätt bara vatten ursprungligen visades på Engadget on Wed, 14 Jul 2011 17:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar