fredag 15 juli 2011

Nintendo DS outselling Fortfarande 3DS två till ett

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/KLHP9vvIIPk/:

Det är nog för mycket att förvänta sig att en dyrare ny handhållen genast skulle avsätta sin föregångare, men jag tvivlar på Nintendo är alltför glada att konsumenterna köper mer än dubbelt så många DSes som 3DSes . Samtidigt, som säljer över en halv miljon handenheter i en månad är inte precis dåliga nyheter heller.

Enligt en Nintendo pressmeddelande:

Nintendo sålde mer än 800.000 kombinerat maskin-enheter i juni. Detta inkluderar 386.000 enheter av Nintendo DS ™ familj av system, 273.000 Wii ™ system och 143.000 Nintendo 3DS system. Varje produktlinje såg tvåsiffrig tillväxt under föregående månad, och livslängd USA installerade bas för Wii passerat 36 miljoner enheter.

Bra för dem! Faktum är att medan 3DS ett tvingande system, dess kostnader och bristen på mördaren spel för det innebära att upptaget är skyldig att vara på den långsamma - jämfört med DS, som har ett bibliotek med megahits sträcker sig tillbaka år.

Som sagt, Ocarina of Time 3D är faktiskt ganska en storsäljare trots den lilla användarbas:

Efter mindre än två veckor på butikshyllorna, The Legend of Zelda ™: Ocarina of Time ™ 3D till Nintendo 3DS ™ portabelt underhållningssystem avslutade månaden som nr 2 bäst säljande spel på en enskild plattform, med mer än 283 tusen sålda enheter, enligt den oberoende NPD Group, som spår försäljning videospel i USA.

En något förvirrande sätt att säga att det är den näst bäst säljande spel som bara finns på ett system. # 1? InFamous 2 för PS3, tro det eller ej.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar