fredag 15 juli 2011

Samsung Galaxy S II kan vara avsedda för Bell 21 juli för $ 150

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/14/samsung-galaxy-s-ii-may-be-destined-for-bell-july-21st-for-150/:

Dags att bryta ut på jordnötssmör och sirap, gott folk, eftersom Bell är waffling. Den kanadensiska mobiloperatör såg redo för en 21 jul lansering av högt eftertraktade Samsung Galaxy S II , enligt en notering på Best Buy Kanada, men sidan har tyvärr dragits. När det var live, den galaktiska uppföljaren var prissatt för $ 150 med tre års engagemang, och om det var sant det skulle göra Bell den första nordamerikanska transportören erbjuda varm säljande Android-enhet - även om det säkerligen inte kommer att vara sist. Var på sidan tas ner på Bells begäran att låta den chansen att formellt tillkännage enheten? Har det varit försenat? Eller var det bara fel? Medan vi gissar att det är det första alternativet - det är, förvisso, ett flaggskepp telefon som förtjänar lite fanfar - vi kommer att slänga en fjärdedel i önskebrunnen i hopp om att våra drömmar nästa torsdag.

Samsung Galaxy S II kan vara avsedda för Bell 21 juli för $ 150 som ursprungligen visades på Engadget on Wed, 14 Jul 2011 23:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mobil Sirap , PocketNow | källa Best Buy Kanada | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar