onsdag 20 juli 2011

Google + Nu Top gratis app i Apples App Store

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/H0IQoUGOaWw/:

Efter mindre än 24 timmar live, den Google + iPhone-app har drabbat nummer ett gratis plats i Apples App Store, slå ut "Draw 'n' Go: Awesomeness!" för den övre kortplatsen.

Detta är ganska imponerande med tanke på att app, som började buggiga och fortsatte att vara buggy efter den "snabbaste uppdateringen till en iPhone-app" Erick någonsin har sett, är för närvarande endast relevant för högst en uppskattningsvis 18 miljoner människor i fältprovet och att Google har sitt eget mobila operativsystem att fokusera på, Android.

Vad som gör denna milstolpe viktigt är det faktum att Google + konkurrenten Facebook har idag toppen ner gratis iOS app genom tiderna - Så Google + är i gott sällskap. Naturligtvis Google har en hel del marknadsföring hävstång för vad den behöver för att skjuta, nämligen dess högt trafikerade hemsida.

Du kan lägga något på det ( Paul Carrs bok till exempel) och det skulle göra bra. Men, i genomsnitt tre stjärnor närvarande i sin ganska undermåliga versionen, jag är ganska spännande att se vad app kommer kurs / rang när det faktiskt fungerar.

Om jag var facebook mina öron skulle vara piggnar rätt om nu. Just sayin ".



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar