onsdag 20 juli 2011

Lenovo intron 10,1-tums P1 IdeaPad tablet med Windows 7, borde ha väntat för Windows 8

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/20/lenovo-intros-10-1-inch-ideapad-tablet-p1-with-windows-7-should/:
Vi vet, vi vet - Windows 8 är inte stänker ner på konsumenternas enheter för en bra lång stund , men allvarligt, hur är en pojke att bli upphetsad över något som redan är gamla nyheter? Och dessutom, har något som aldrig någonsin fungerat . Varenda Windows 7 tablet som vi har testat har lidit ett liknande öde : alltför skrymmande, för långsam, inte longevous tillräckligt och för svårt att verka sans ett tangentbord och mus. Som sagt, Lenovo ger en Darkhorse alternativ för dem ointresserade av sin duo av nya Honeycomb tablets med IdeaPad tablet P1 få Windows 7 till en bekant 10,1-tums skal. Inom hittar du en 1,5 GHz Intel-processor, en 1280 x 800 kapacitiv touchpanel, upp till 2 GB DDR2-minne, upp till 64 GB SSD-lagring, inbyggd Bluetooth / 3G / WiFi, en USB 2.0-anslutning, microSD-kortplats och en dockningsport.

Du får också en inbyggd 2 megapixel webbkamera på framsidan, stöd för stylus input och ett hölje som är 14.5mm tjock, för perspektiv, den absolut deletable Galaxy tab 10,1 mäter bara 10.9mm från topp till botten. Bolagets ger dig möjlighet att fastna här i silvergrå eller "Clementine orange", den sistnämnda är naturligtvis föregångare i loppet för att awesome. Den förseglade två-cellsbatteri sägs vara bra för sex timmars användning, jämfört med 8,7 timmar att samma cell får samtidigt ligger i Android-drivna K1. Lenovos inte servera upp prisinformation på den här ännu, men du kan se fram emot inte ser fram emot dess Q4 2011 ankomst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar