onsdag 20 juli 2011

OLPC XO-3 fall kan idrott solpaneler, satellit Internet, ge tre önskningar

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/20/olpc-xo-3-cases-may-sport-solar-panels-satellite-internet-gran/:
OLPC XO-3
Vi ger Nicholas Negroponte en sak, han är inget om inte ambitiös. Den OLPC grundare har alltid någon paj-in-the-sky vision för XO raden av barn-centrerad datorer, inklusive dubbla skärmar och hand-vevar . Nu när vi har hoppat förbi XO-2 för ARM-drivna, och fortfarande MIA, XO-3 är det dags för en helt ny omgång av begrepp. Den senaste är en serie tillbehör fall för de potentiellt Android-sport tablets att skryta med satellit Internet kapacitet eller solpaneler för att ladda batteriet. Den tidigare MIT Media Lab huvudet har även föreslagit att en mer vardaglig täck med ett tangentbord kan vara på kran. Naturligtvis skulle det hjälpa förmodligen om grunden kunde få maskinerna ut genom dörren först. Vi har inte hört mycket om XO-3 sedan den senaste omgången av förseningar knuffade den släpptes tillbaka till februari ... 2011. Men vet du vad de säger, bättre sent, och allt som jazz.

OLPC XO-3 fall kan idrott solpaneler, satellit Internet, ge tre önskningar publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 20 Jul 2011 12:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PC World | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar