onsdag 20 juli 2011

Modder fäster PS3-handkontrollen till VAIO UX UMPC, avstår PlayStation Certifiering

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/19/modder-attaches-ps3-controller-to-vaio-ux-umpc-forgoes-playstat/:
Sonys VAIO UX UMPC kan ha varit lite av en tuff sälja till $ 2,500 tillbaka i sina glansdagar, men de som fortfarande hänger på en (eller kunna hitta en billig) göra nu åtminstone nu har gott om mods att överväga om de letar att andas lite nytt liv i enheten. Ett av de senaste är denna provisoriska grej från YouTube användare pochowandpoch, som skar en PS3-handkontrollen ner till storlek och fäst den direkt till UMPC - kanske för att tidvattnet honom över till PlayStation Vita . Perfekt för att skriva eller surfa? Inte så mycket. Men det är definitivt mycket bättre än en pekskärm eller MINIATYRFORMAT tangentbord för en omgång Metal Slug. Chef på tidigare avbrottet för en trio av videor.

Fortsätt läsa Modder fäster PS3-handkontrollen till VAIO UX UMPC, avstår PlayStation Certifiering

Modder fäster PS3-handkontrollen till VAIO UX UMPC, avstår PlayStation Certifiering publicerades ursprungligen på Engadget on Mon, 19 Jul 2011 18:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink UMPC Portal | källa pochowandpoch (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar