onsdag 20 juli 2011

Sonos Play: 3 kompakt strömmande media Hi-Fi får officiell för $ 299, går vi öron-on

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/20/dnp-sonos-play-3-compact-streaming-media-hi-fi-gets-official-for/:
Sonos Play: 3
Chansen är du redan har sett Sonos Play: 3 tack vare leaktacular sak vi kallar internet. Nu små strömmande Hi-Fi-systemet är officiell och redo att börja stråla som skinande nya Spotify -konto du just gjorde hela ditt hem. Inne i relativt kompakt chassi är en trio av digital förare, en diskant och två mid-range, samt tre klass-D digital förstärkare. Till skillnad från sin storebror, som har döpts om på Play: 5 (istället för S5 ), det finns ingen aktiv subwoofer ombord, men det gör idrotten en passiv bas "radiator" som lägger till ett överraskande djup att denna lilla hylla högtalare. Den $ 299 streamer kräver en bro ($ 49) för att verkligen sparka ut sylt, men när du har det grundläggande systemet på plats, kan du please om ytterligare Play: 3s och även kombinera dem som ett stereopar för bättre separation av dem alla viktiga höger och vänster kanaler. Det finns även en accelerometer inbyggd som automatiskt växlar från standard till mono och tweaks i EQ-inställningar när högtalaren är på sin sida. Vi tillbringade bara en kort tid med Play: 3, men det var förvånansvärt högt och tydligt även vid grannen-irriterande volymer - Men, vi reservera slutlig dom förrän vår granskning enhet dyker upp. Under tiden, kolla in gallerier och PR nedan.

Fortsätt läsa Sonos Play: 3 kompakt strömmande media Hi-Fi får officiell för $ 299, går vi öron-on

Sonos Play: 3 kompakt strömmande media Hi-Fi får officiell för $ 299, vi går öron-on publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 20 Jul 2011 03:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar