onsdag 20 juli 2011

Netflix App på Android uppdateras för att fungera på 24 modeller inklusive Galaxy S, Droid 3

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/20/netflix-app-on-android-updated-to-work-on-24-models-including-ga/:
Antalet Android-enheter som officiellt kompatibla med Netflix streaming app har mer än fördubblats i v1.3, växande från 9 till 24. Igår kväll beskrivningen uppdaterades med en ny lista över enheter men det faktiska uppdaterade APK bara börjat skjuta i eftermiddag, vilket Netflix inte bara Lenovos tablet meddelade igår kväll men också till Droid 3, HTC Thunderbolt, Motorola ATRIX flera Galaxy S telefoner inklusive Epic 4G och fascinera mera. Fragmentering är helt klart fortfarande en fråga för DRM'd program som detta och Hulu Plus, men åtminstone nu finns det ett växande antal av de senaste superphones stöd istället för att sitta på åskådarplats. Vi har en uppdaterad förteckning över enheter efter pausen slog källan länken för att ladda ner appen från Android Market.

[Tack till alla som skickade detta i]

Fortsätt läsa Netflix app på Android uppdateras för att fungera på 24 modeller inklusive Galaxy S, Droid 3

Netflix App på Android uppdateras för att fungera på 24 modeller inklusive Galaxy S, Droid 3 visades ursprungligen på Engadget on Wed, 20 Jul 2011 14:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Market | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar