onsdag 20 juli 2011

Klipsch är AirPlay-aktiverade Galleri G-17 Air behagar öronen sans sladdar på $ 530

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/20/klipschs-airplay-enabled-gallery-g-17-air-pleases-ears-sans-cor/:
Nej, det är inte något överdimensionerad Kinect KIRF . Vad du tittar på är Klipsch senaste Soundbar, Gallery G-17 Air. Verkar det bekant? Om du minns tillbaka på CES var känd som Galleri Studio - den minsta av tre AirPlay -aktiverade högtalarsystem företaget låt oss demo på CES . Även om det inte helt ny, har sin fulla specifikationer har uppenbarats och dess pris åter vamped från $ 400 till en något spendier $ 530. Den bi-förstärkta stereo-rigg har fyra individuellt drivna förare som syftar till att leverera ljud med fullt omfång via två Tractrix-horn 0,75-tums diskanter (10 watt vardera), och dubbla 2,5-tums, 20 woofers watt. Även om du förmodligen ha strömmande musik via WiFi från iDevices eller iTunes, är enheten utrustad med USB och 3,5 mm-ingångar bör du någonsin vill plug-in direkt eller juice upp ditt batteri. Det finns ett ultra-svelte grill-duk magnetiskt fästa på framsidan, uppspelning och makt knappar på sidan, och det också kommer med en fjärrkontroll. Själva systemet ligger ovanpå ett härdat glas bas, men om utrymmet är premium det kan monteras på väggen. G-17 är inställd på att släppa i höst, men om öronen redan stickningar Du hittar mer information i källan länken nedan.

Klipsch är AirPlay-aktiverade Galleri G-17 Air behagar öronen sans sladdar på $ 530 publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 20 Jul 2011 04:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Klipsch | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar