onsdag 20 juli 2011

Krom OS körs på en MacBook Air: någonstans, kacklar en galen vetenskapsman i natten

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/20/chromium-os-running-on-a-macbook-air-somewhere-a-mad-scientist/:
Gör det ont din hjärna att titta på bilden ovan? Det skulle vara Chromium OS - som körs på en MacBook Air ! Ganska mycket definitionen av "världar kolliderar", är denna bedrift Presenteras av Hexxeh, vars senaste mind-skevhet projektet satte Googles operativsystem på en iPad . Plattformen-blandning maestro säger i detta fall allt fungerar utom Bluetooth på grund av brist på stöd. Men rejäl själar som försöker följa i hans fotspår, ta sig i akt: det finns ingen dual-boot alternativ, och du förlorar OS X - så kanske detta är ett jobb för dig nu föråldrad modell . Klicka på källan länken för 14 enkla steg för att omvandla dina svelte laptop till Frankensteins monster, men tyvärr, det finns inget omnämnande av var man kan köpa det hopplöst söta Chrome kudde.

Krom OS körs på en MacBook Air: någonstans, en galen vetenskapsman kacklar i natten dök ursprungligen på Engadget on Wed, 20 Jul 2011 11:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Hexxeh blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar