torsdag 8 september 2011

Adobe lanserar molnbaserade Carousel fototjänst för Apple-enheter

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/08/adobe-rolls-out-cloud-based-carousel-photo-service-for-apple-dev/:
Letar du efter ett annat sätt att lagra dina bilder som inte innebär en skokartong i garderoben eller en hårddisk på skrivbordet? Då har du nu också har Adobes nya molnbaserade Carousel tjänsten att tänka, som inledningsvis kommer i form av applikationer för iOS och Mac OS X Lion senare denna månad (stöd för Windows och Android är tydligen kommer nästa år). Den verkliga försäljningsargument här är att dina bilder direkt synkroniseras över sagt enheter (och du kan redigera dem på varje), men att bekvämligheten kommer vid en kostnad - det program själva är gratis men du kommer att debiteras 60 dollar per år eller $ 6 per månad till januari, och $ 100 per år eller $ 10 i månaden efter det. Video är efter pausen.

Fortsätt läsa Adobe rullar ut molnbaserade Carousel fototjänst för Apple-enheter

Adobe lanserar molnbaserade Carousel fototjänst för Apple-enheter ursprungligen visades på Engadget on Wed, 8 september, 2011 08:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Adobe , Photoshop Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar