torsdag 8 september 2011

LG Optimus Observera reglaget framträder i Sydkorea som dual-core Tegra 2 utmanare

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/07/lg-optimus-note-slider-emerges-from-south-korea-as-dual-core-teg/:
Samsung hade säkert sin stund i solen förra veckan, men det verkar som en lockande smartphone snart kommer att dyka upp från Sydkorea - den här gången som Optimus not från LG - som presenterar sig i naturen och med ett läckt tryck skott. Det sägs att har en 1,2 GHz dual-core Tegra 2, tillsammans med en 4-tums WVGA NOVA skärm och Gingerbread. Vi kan också räkna med en 5 megapixel primära shooter med en LED-blixt på baksidan, en på framsidan VGA-cam på framsidan, 8 GB internt lagringsutrymme och WiFi Direkt förmåga. Enheten i sig är 12.3mm tjock, som rymmer fyra rader glidande QWERTY-tangentbord. Även denna version verkar vara avsedda för LG: s hemmaplan, kan vi inte låta bli att undra om vi får se liknande specifikationer i Optimus Slider som är bunden Sprint. Dessutom, eftersom telefonen har ännu inte blivit officiellt, kanske en sista minuten namnbyte är i sin ordning? När du begrundar denna sista punkt, hop pausen och ta en fundera på Mr Blurrycam finaste.

[Tack, Jungin]

Fortsätt läsa LG Optimus Observera reglaget framträder i Sydkorea som dual-core Tegra 2 utmanare

LG Optimus Observera reglaget framträder i Sydkorea som dual-core Tegra 2 utmanare ursprungligen visades på Engadget on Wed, 7 sep 2011 23:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Daum.net (översatt) , Juggly.cn (översatt) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar