torsdag 8 september 2011

Arduino hacka imiterar Pixar levande lampa, disses IKEA i processen (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/07/arduino-hack-imitates-pixars-living-lamp-disses-ikea-in-the-pr/:
Titta - det är Pixars ikoniska lampa inför verkliga Frankenlife. Okej, inte riktigt, men den automatiserade, röst-aktiverat mod är så nära filmstudio ikon som en hacking-kit och fem euro i ett svenskt möbelvaruhus kan få dig. Prototypen, kärleksfullt kallas "Den irriterande IKEA lampa" eller SM-1, är ArduinoArts "finalist post för SeeedStudio s Grove Toy Kit tävling. Leds av industriell ingenjör Javier Lander, weds projektet två servon (ett i basen och ett i lyktan), sensorer för rörelse och ljud, en tre axlig accelerometer, LED-ljus och ljud styrelsen att en Arduino sköld , sprang de modjob till programmerad tillstånd av oro och irritation. Vi lovordar Javier för undviker de cutesy vägen beresta , och ge det vardagliga skrivbordet ljuset en grinig, gammal man makeover. Klicka på förbi paus för att se denna GNIDARAKTIG datorskärm i aktion.

[Tack, Javier]

Fortsätt läsa Arduino hacka imiterar Pixar levande lampa, disses IKEA i processen (video)

Arduino hacka imiterar Pixar levande lampa, disses IKEA i processen (video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 7 sep 2011 21:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ArduinoArts | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar